Advocaat Ridderkerk

Een Advocaat / Mediator nabij Ridderkerk is waar u naar zoekt? Bij advocatenkantoor SwaenenBurght gevestigd te Rotterdam bent u aan het juiste adres als u een professionele advocaat zoekt in de buurt van Ridderkerk.

Advocaat Ridderkerk; Wanneer van toepassing?

Als u een goede advocaat in de buurt van Ridderkerk zoekt hoeft u niet verder te kijken. Bij advocatenkantoor SwaenenBurght kunt u vertrouwen op een zorgvuldige en grondige verdediging van uw zaak. Als u geconfronteerd wordt met een juridisch probleem en/of vraag dan is het belangrijk om zo snel mogelijk duidelijkheid te hebben. Wacht niet en neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Advocaat Ridderkerk; Verschillende Rechtsgebieden

Advocatenkantoor Swaenenburght voert een algemene rechtspraktijk en ondersteunt zowel particulieren als ondernemers. U kunt hier terecht voor uiteenlopende rechtsgebieden onder andere Personen- en Familierecht, Erfrecht, Arbeidsrecht- en Ontslagrecht. Hierbij kunt u denken aan praktische adviezen en gerechtelijke procedures.

Advocaat Ridderkerk; Echtscheidingsadvocaat en Scheidingsmediation

Advocatenkantoor SwaenenBurght is gespecialiseerd in echtscheidingen en staat u graag bij tijdens de scheiding. Het is van belang goede afspraken te maken. Een echtscheidingsadvocaat nabij Ridderkerk kan u daarbij ondersteunen. Indien u liever niet naar de Rechtbank gaat en u bent het er samen over eens, dan kunt u ook kiezen voor mediation nabij Ridderkerk. Mr. I. (Ines) van Troost is MfN-geregistreerd mediator. De mediator zal dan bemiddelen in het conflict en samen met u kijken wat de meest geschikte oplossing is.

Advocaat Ridderkerk; Arbeidsrecht en Mediation

Als u als werkgever of werknemer een juridisch conflict heeft over bijvoorbeeld ontslag of salaris dan kunt u een arbeidsrecht advocaat nabij Ridderkerk inschakelen. Advocatenkantoor SwaenenBurght staat u graag bij. Lost u het conflict liever gezamenlijk op - zonder tussenkomst van de rechter - dan kunt u samen kiezen voor mediation. De mediator zal dan bemiddelen in het conflict en samen met u kijken wat de meest geschikte oplossing is.

Advocaat Ridderkerk; Erfrecht 

Heeft u advies nodig bij de verdeling van een erfenis, dan kunt u de hulp inschakelen van Advocatenkantoor SwaenenBurght. U bent hier bij het juiste adres om het geschil eenzijdig middels een eigen advocaat op te lossen of in het geval u als familieleden het geschil gezamenlijk wilt oplossen dan kan dat via mediation.

Advocaat Ridderkerk; Over ons

Wij begeleiden op basis van ruime ervaring en deskundigheid. Daarnaast vinden wij een persoonlijke werkwijze ook erg belangrijk. De kosten zullen altijd transparant zijn, u zult nooit voor onaangename verrassingen te komen staan. U kunt bij ons ook gebruik maken van een gratis eerste juridisch adviesgesprek van een half uur. U kunt zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen of ons contactformulier in te vullen.