Werkwijze

Het eerste gesprek op kantoor vindt plaats nadat hiervoor een afspraak is gemaakt. Daaraan voorafgaand heeft een telefonisch kennismakingsgesprek plaatsgevonden of bent u op het gratis juridisch spreekuur langs geweest om erachter te komen of u bij Advocatenkantoor SwaenenBurght aan het juiste adres bent. Als de specialisatie van ons kantoor ontoereikend blijkt dan krijgt u dat ook te horen en wordt u in contact gebracht met een geschikte collega.

Tijdens het eerste gesprek wordt een voorlopige inschatting gemaakt van uw zaak en worden de te verwachten kosten met u besproken. De gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd en aan u bevestigd.

Van alle voor de zaak van belang zijnde stukken die door uw advocaat worden ontvangen of door uw advocaat worden verstuurd, krijgt u een kopie toegestuurd. In beginsel zal alles wat er gebeurt in uw zaak met u worden doorgenomen en wordt u van de ontwikkelingen op de hoogte gehouden.

Het kan voorkomen dat uw advocaat telefonisch niet bereikbaar is. Laat dan een voicemailbericht achter of stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer en uw vraag en/of opmerking of maak gebruik van het contactformulier of de website. U kunt niet zonder afspraak langskomen op kantoor. Wenst u een gesprek met uw advocaat maak daarvoor dan telefonisch of per e-mail een afspraak.

Nagestreefd word om nog dezelfde dag of uiterlijk de dag erna contact met u te leggen.