Goedkope Mediation

Goedkope Mediation is waar u naar zoekt? Bij Advocatenkantoor Swaenenburght bent u voor goedkope mediation op de juiste plek.

Goedkope Mediation; Definitie

Mediation is een oplossing voor vele geschillen. Mediation wordt gebruikt om buiten de rechtbank om een geschil tussen twee of meer partijen op te lossen. Hierbij treedt de mediator op voor beide partijen en bemiddelt tussen hen om tot een juiste oplossing te komen.

Goedkope Mediation; Wanneer

Mediation kan bij uiteenlopende conflicten worden toegepast. Mediation kan worden ingezet bij bijv. echtscheidingen maar ook bij arbeidsconflicten. Als beide partijen liever niet naar een rechtbank gaan kan goedkope mediation door Advocatenkantoor Swaenenburght de uitkomst bieden.

Goedkope Mediation; Gecertificeerd

Mediation door Advocatenkantoor Swaenenburght is scherp geprijsd. Dit betekent niet dat er sprake is van mindere kwaliteit. Integendeel; Mr. I. van Troost is advocaat en gecertificeerd MfN-mediator. Mr. I. van Troost is gespecialiseerd in mediation op het gebied van arbeidsrecht en familierecht (waaronder mediation bij scheiding).

Goedkope Mediation; Voordelen

Mediation brengt verschillende voordelen met zich mee. Door middel van goedkope mediation kunnen kosten bespaard worden. Andere voordelen luiden als volgt;

  • Geen procedure
  • Altijd maatwerk
  • Prettige informele sfeer
  • Snel resultaat

Goedkope Mediation; Contact

Voor goedkope maar zeer professionele mediation hoeft u niet verder te zoeken. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met Advocatenkantoor Swaenenburght om de mogelijkheden te bespreken.