Goedkope advocaat echtscheiding

Een goedkope advocaat voor uw echtscheiding is waar u naar zoekt? U wilt de kosten laag houden? Bij Advocatenkantoor Swaenenburght bent u aan het juiste adres. Iedereen heeft recht op goede rechtsbijstand met een hoge kwaliteit. Als u in goed overleg samen wilt scheiden op gezamenlijk verzoek (mediation) of op eenzijdig verzoek kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Goedkope advocaat voor uw echtscheiding; Advocatenkantoor SwaenenBurght

Bij ons advocatenkantoor in Rotterdam kunt u terecht voor een goedkope echtscheidingsadvocaat. Lukt het u niet - om welke reden dan ook - om samen te scheiden? Mr. I. van Troost, advocaat, kan u bijstaan in een echtscheidingspocedure op eenzijdig verzoek. Uw zaak is bij Advocatenkantoor Swaenenburght in zeer goede handen.

Goedkope mediator voor uw echtscheiding; Advocatenkantoor SwaenenBurght

Wilt u samen scheiden? Mediation is dan een zeer passende oplossing. De scheiding kan dan buiten de rechter om worden opgelost. Als u samen wilt scheiden en u zoekt een goede ervaren én goedkope familierecht mediator dan bent u bij Advocatenkantoor Swaenenburght op de juiste plek. Mr. I. van Troost is gecertificeerd MfN-mediator en gespecialiseerd in mediation op het gebied van familierecht, waaronder samen scheiden door middel van scheidingsmediation. Bij scheidingsmediation regelen partijen met behulp van een onafhankelijke derde - de mediator oftewel bemiddelaar - zelf de gevolgen van een conflict. De mediator treedt op voor partijen en bemiddelt tussen hen.

Contact goedkope advocaat echtscheiding

Een echtscheiding is een zeer persoonlijke gebeurtenis waarbij emoties een grote rol spelen. Mr. I. van Troost, advocaat en mediator, is deskundig en professioneel betrokken wij uw zaak en zal dit in alle vertrouwen behandelen. Wilt u de kosten laag houden? Voor een goedkope advocaat voor uw echtscheiding hoeft u niet verder te zoeken. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.