Mediation bij Scheiding

Mediation bij Scheiding is waar u naar zoekt? Op deze pagina kunt u informatie vinden betreffende dit onderwerp en kunt u lezen wat Advocatenkantoor Swaenenburght op het gebied van scheidingsmediation voor u kan betekenen

Mediation bij Scheiding; Betekenis

Een scheiding is een zeer persoonlijke gebeurtenis waarbij professionele bemiddeling zeer prettig kan zijn. Indien u liever niet naar een rechtbank gaat en beide partijen het hierover eens zijn, is mediation een zeer passende oplossing. Bij scheidingsmediation wordt er gekeken naar een win/win-oplossing voor beide partijen.

Mediation bij Scheiding; Voordelen

Mediation bij Scheiding biedt verschillende voordelen met zich mee. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het besparen van kosten
  • Geen procedure
  • Snel resultaat
  • Prettige informele sfeer
  • Maatwerk

Door het maken van goede afspraken en bemiddeling tussen beide partijen (door de mediator) is het doel om voor beide partijen tot een win/win-oplossing te komen.

Mediation bij Scheiding; Goedkoop & Gecertificeerd

Mr. I. van Troost is gecertificeerd MfN-mediator en gespecialiseerd in mediation op het gebied van familierecht (waaronder scheidingsmediation) en arbeidsrecht. Tegen een zeer scherp tarief kunt u bij Advocatenkantoor Swaenenburght terecht voor mediation bij scheiding. Uw zaak is bij Advocatenkantoor Swaenenburght tegen een scherp tarief in professionele handen.

Mediation bij Scheiding; Contact

Voor professionele mediation bij scheiding kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. U kunt telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.