Mediation arbeidsrecht

Mediation binnen het arbeidsrecht is een veel voorkomende werkwijze. Op deze pagina kunt u lezen over arbeidsrecht mediation en wat Advocatenkantoor SwaenenBurght hierin voor u kan betekenen.

Mediation arbeidsrecht betekenis

Mediation is een oplossing voor geschillen binnen het arbeidsrecht. Hierbij regelen beide partijen - werknemer en werkgever of werknemer en werknemer - met behulp van een mediator zelf de gevolgen van een conflict. De mediator treedt hierbij op voor beide partijen en bemiddelt tussen hen zodat het geschil buiten de rechter om kan worden opgelost.

Voordelen van mediation

Mediation biedt verschillende voordelen met zich mee. Hierbij kan gedacht worden aan het besparen van kosten, een snel resultaat, geen procedure en er is sprake van maatwerk en een prettige informele sfeer. Onder begeleiding van de mediator wordt gezocht naar het vinden van een win/win-oplossing voor het geschil.

Arbeidsrecht mediation; Advocatenkantoor Swaenenburght

Als u op zoek bent naar een goede arbeidsrecht mediator dan bent u bij SwaenenBurght aan het juiste adres. Mr. I.  van Troost is advocaat en gecertificeerd MfN-mediator en gespecialiseerd in mediation op het gebied van arbeidsrecht en familierecht, waaronder scheidingsmediation. Voor een professionele arbeidsrecht mediator hoeft u niet verder te zoeken.

Contact Arbeidsrecht Mediator; Advocatenkantoor Swaenenburght

Als u zoekt naar een gecertificeerde arbeidsrecht mediator kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. Uiteraard ook voor het beantwoorden van uw vragen of het maken van een afspraak kunt u ons contactformulier invullen.